Klantenservice Arnhems Handelhuis

Bij Arnhems Handelhuis staan wij voor u klaar. Heeft u vragen over bestellen, betalen, leveren of retourneren dan vindt u hieronder de antwoorden. Verder vindt u hier ook onze algemene voorwaarden. Zijn er zaken niet helder of heeft u toch nog vragen neem gerust contact met ons.

Bestellen

Bent u benieuwd naar het bestelproces bij Arnhems Handelhuis. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen rondom bestellen.

U kunt gemakkelijk producten bestellen via onze webshop of per e-mail.

U gaat naar onze webshop en selecteert de producten die u wilt kopen. Vervolgens vult klikt u op doorgaan met afrekenen.  U krijgt het besteloverzicht te zien vervolgens vult u gegevens volledig in en kiest u de wijze van betalen. Daarna plaatst u de bestelling en rekent af. U ontvangt daarna een bestelbevestiging in uw e-mail.

Betalen

Bent u benieuwd naar hoe u kunt betalen in onze webshop. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen rondom het betalen van aankopen.

U kunt producten op verschillende wijze betalen. Dit kan doormiddel van directe bankoverschrijving, contante betaling, Pay Pal of Ideal.

Voor directe bankoverschrijving kunt u geld overmaken naar NL77INGB0008791005. Vermeld bij u betaling u bestelnummer deze vindt u in de bestelbevestiging na afronden van de bestelling.

Leveren

Bent u benieuwd naar het leveringsproces in onze webshop. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen rondom leveren. Wij leggen graag uit hoe het bij ons gaat.

Bestelde producten kunnen verzonden worden via PostNL, zij bezorgen het product bij u thuis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in onze winkel in Arnhem.

Ja, u kunt uw bestelling ophalen in onze winkel in Arnhem. Vergeet niet u bestelling uit te printen en uw legitimatie mee te nemen.

Wanneer u producten besteld inj onze webshop krijgt u een bevestiging per e-mail. Belangrijk is bij uw bestelling een werkend e-mailadres te gebruiken.

Heeft u producten besteld in onze webshop en gekozen voor een betaling via Paypal, Ideal of contante betaling bij ontvangst voor 17.00 uur besteld dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Kiest u voor een bankoverschrijving dan wordt de bestelling verzonden wanneer het geld op onze rekening staat. Belangrijk om te weten bestellingen in het weekend worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Wanneer u producten besteld en ophaalt in onze winkel dan vragen wij om uw legitimatie mee te nemen. Wij vragen u te legitimeren om fraude te voorkomen. Bij bezorging zal de bezorger u vragen om uw handtekening en legitimatie.

Voor het verzenden van producten hanteren wij de standaardprijs van 6,95 euro. Gaat het om grote producten dan hanteren wij 25 euro bezorgkosten. De kosten worden tijdens uw bestelling vermeld.

Retourneren

Bent u benieuwd hoe het retourproces is geregeld? Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of dat u liever een product ruilt. Hieronder leggen wij u hoe dit geregeld is bij ons.

Ja u kunt u product retourneren of ruilen binnen 14 dagen, mits met de bon en de originele verpakking en niet beschadigd. U bent verplicht hier een ingevuld en ondertekend retourformulier toe te voegen. Wilt u meer weten lees dan de algemene voorwaarden. Natuurlijk kunt ook met ons contact opnemen.

Wilt u een product retourneren dan vragen wij u het retourformulier in te vullen en langs te komen in onze winkel of het product met retourformulier terug te sturen. Vergeet niet de bon. Wij nemen met u contact op voor terugbetaling.

Wilt u een product ruilen dan vragen wij u het retourformulier in te vullen en langs te komen in onze winkel. Vergeet niet de bon mee te nemen.

Voor het retourneren van producten berekend de vervoerder kosten deze worden op het postkantoor. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht. 

Algemene voorwaarden

Bent u benieuwd naar onze algemene voorwaarden? bekijk deze hier. Heeft u vragen aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over uw bestelling? Of heeft u vragen over het retourneren van product(en) of onze algemene voorwaarden neem dan dan contact met ons op. U kunt ons makkelijk bereiken via telefoon, e-mail of u kunt ons contactformulier invullen.

Wij staan klaar om u verder te helpen met al uw vragen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u een prettige koopervaring heeft.

Groeten,

Het team van Arnhems Handelhuis